Ein kan ikkje krysse kommunegrenser for å delta på arrangement, bortsett frå i gravferd.

Dette er viktig: Det er ikkje høve til å krysse kommunegrenser for å delta på eit arrangement. Dette gjeld også gudstenester, dåp og vigsel. For dåp og vigsel vert det gitt særskilt informasjon i samtalen med brudepar og dåpsforeldre. Ved gravferd kan ein delta om ein bur i ein annan kommune.


Nasjonale smitteverntiltak frå og med 23.2.2021

Smittevernet frå og med 23.2. medfører følgjande, kort oppsummert: Kyrkjekontoret er stengt for besøk. Ring oss på 400 03 316 eller ta kontakt via e-post: post.oygarden@kyrkja.no I gudstenester og gravferder kan ein vere 100 deltakarar. Ein vert tilvist sete. I ein artikkel under informerer me om talet på FAKTISKE SETEPLASSAR i kyrkjene våre. Den faktiske plassen kan vere mindre enn 100. Det er fordi det fortsatt er KRAV TIL AVSTAND, minst 1 meter og 2 meter ved allsong for personar som ikkje tilhøyrer same husstand. Minnesamvær i våre lokale vert rekna som privat arrangement etter nasjonale ordningar og ein kan vere maksimalt 10 deltakarar.


Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"