Ta kontakt med Helene på tlf nr 976 40515 / mail: helene.naess@gmail.com
- eller bare ta maten med i kirka og lever den på kjøkkenet før gudstjenesten eller på trillebordet som står bakerst i kirka.
Å dele et måltid
Når vi mennesker deler et måltid oppstår en likhet. Alle får litt av det samme i kroppen. Dette er kjent i alle kulturer. Det er også et sentralt tema i nattverdsmåltidet. Som måltid og spleiselag er kirkekaffen vår en viktig avslutning på gudstjenesten.
Hva kan du bidra med?
Kjøpt eller hjemmelaget, det er det samme! Husk at ingen kan ta med alt alltid, men alle kan ta med noe av og til. :)
Salt mat: Det er viktig med et sukkerfritt alternativ! Brødmat er bra. Gjerne kvarte sandwich, slik at pålegget ikke flyter rundt når man står og spiser. Brovbrød med brunost, sammalt med ost og skinke? Minipai, pizzasnurrer og innbakte pølsebiter osv. er også fint. Ta med saltmat som lett kan spises stående, fra en serviett.
Søtmat: Bakst er alltid populært. Boller, muffins, oppskåret formkake, smørkjeks, biscotti, makroner osv. Ta med søtmat som lett kan spises stående, fra en serviett. PS: Tradisjonelle "bløte" kaker med mye krem og fyll er alltid ekstra stas. Gi beskjed så finner vi fram eget kakefat, kakegafler og papptallerkner.
Frukt og sjokolade: Ofte er det frukten som går først! Ta med frukt i porsjonsstørrelser; mandariner, små epler eller pærer, drueklaser osv. Ingenting er som litt sjokolade til kaffen! Moccabønner, Twist og konfekt hører med.
Vi gleder oss!