Liturgiske klær lages for dem som gjør vigslet tjeneste i kirken: prest, diakon, kateket og kantor. De omfatter alba (den hvite kappen), stola og messehagel. Stola er det fargede båndet som henger rett ned hos prestene og på skrå hos de andre vigslede. Båndet veksler i farge gjennom kirkeåret. Messehagel (fra hakul, kappe på norrønt) brukes av presten ved nattverd og ved fest.
Hovedalteret i Asker kirke har en hvit alterduk, brodert av kvinner i menigheten. Forhenget til alteret (antependiet) er tegnet av Otto Valstad og vevet av Tilla Valstad. Motivet er akantusblader som symboliserer livets tre. Det har også et Kristus-symbol, et lam. Disse tekstilene ble laget til fornyelsen av kirkens inventar i 1930.
På prekestolen hang i årevis et prekestolklede i rød fløyel. Det ble angivelig laget til prinsesse Ragnhilds bryllup i 1953 og brukes fortsatt ved «røde dager» i kirkeåret. I 2024 fikk kirken et nytt prekestolklede, en due som symboliserer Den Hellige ånd.
Det nye prekestolkledet ble laget sammen med nye tekstiler til nattverdbordet (det framskutte alteret). Tekstilene er designet av Rigmor Bové og vevet av Marta Kløve Juuhl. Alterdukene bærer kirkeårets farger; lilla, hvit/gyllent, grønt, og rødt.