UngTru

9.juni er det ungdommane sin tur til å feire kyrkja sitt 150-års jubileum. Kl. 17 brakar det laust med sumobrytings- turnering, bruskasseklatring og andre aktivitetar. Dette skjer på skulen. Så går vi bort på bedehuset, der det vert cafe og UngTru-treff. Dette er for alle ungdommane i fitjar, men dei som går på vidaregåande får ein ekstra invitasjon i posten!

På UngTru-treff får vi besøk av Bjørn Are Davidsen som skal snakke om dette med Tru og Vitskap, vi har fått med oss eit lovsangsteam frå Framnes som skal lede lovsongen, det vert premieutdeling og mykje meir.

Laurdag 10.juni: Seminar, i kyrkja, v/ Bjørn Are Davidsen der han skal snakke meir om temaet Tru og Vitskap. Her vert det høve til spørsmål og samtale. Vi avsluttar med å ete graut saman. Seminaret er åpent for alle!

Kontaktinformasjon for Fitjar kyrkje

Kyrkjekontoret ligg i Fitjar rådhus

Ekspedisjonstid kyrkjekontor:  Tysdag, Onsdag, Torsdag, Fredag  kl. 09-15.00

Telefon: 53 45 85 00 (sentralbord)