Ta vare på det gode samlivet. Invitasjon til samlivskurs

Velkommen til samlivskurs i Fjell kirke i oktober og november! Dette er et kurs for dere som har et godt samliv og ønsker å ta vare på dette.

Kursopplegget vi bruker, PREP, er laget i USA og er tilrettelagt for norske forhold ved Modum Bads samlivssenter. PREP er et pedagogisk opplegg med korte foredrag, filmsnutter og individuelle oppgaver for parene. Ingen trenger å være redd for at en skal fortelle andre om sitt samliv.

Kurset er laget for å gi dere et verktøy til å forbedre kommunikasjonen i forholdet, og å sette søkelyset på hva som kan styrke forholdet. Tema som blir tatt opp er:

• Hvorfor ble vi et par.
  • Forventninger og roller.
  • Kommunikasjonshinder.
  • Faresignaler.
  • Oppgjør, tilgivelse og forsoning.
  • Seksualitet og sensualitet.
  • Lek og humor.
  • Hengivenhet og forpliktelse.

Menighetene på Askøy, Fjell, Sund og Øygarden står sammen som arrangør av kurset. Som kursholdere har vi invitert Eiel Holten og Anine Mildestvedt. Begge er utdannet PREP instruktører fra Samlivssenteret på Modum og har lang erfaring som kursholdere.

Mer informasjon om kurset finner du på nettsida www.samlivsenteret.no.
Kurset arrangeres sammen med www.familieskolen.no

HVOR: Fjell kirke, menighetssalen, Fjell på Sotra.

NÅR: Følgende mandager: 31. oktober, 7. november og 14. november. Kl. 17.30 – 22.00
(Middag fra kl. 17.30. Undervisningen starter kl. 18.00)

PRIS: 1500 kr.pr. par (inkluder kurshefte, middag på kurskveldene, forfriskninger og drikke)

PÅMELDING  Innen fredag 14. oktober