Konfirmasjon

Konfirmasjonstida er ei tid for refleksjon og oppleving. I løpet av konfirmasjonstida får ungdommane vite meir om seg sjølve, kristendommen og Gud, og om kva trua kan bety i kvardagen.

Presentasjonsgudstenester:

Godøya - søndag 3. september kl. 11

Giske - søndag 3. september kl. 13

Valderøy - søndag 10. september kl. 11

Vigra - søndag 10. september kl. 11

Konfirmasjon 2018 :

Vigra - 29. april  (eventuelt 28. april ved behov)

Valderøy - 5. og 6. mai

Giske - 6. mai  (eventuelt 5. mai ved behov)

Godøy - 12. mai

Undervisning:

Giske og Godøya: Første undervisningstime blir torsdag 31. august kl 14.15 på Godøy bedehus.

Vigra: Første undervisningstime blir tysdag 5. september kl. 14.45 i Vigra kyrkje.

Valderøy: Oppstart tirsdag 12. september rett etter skuletid for gutane og torsdag 14.

september rett etter skuletid for jentene. Begge dagane i kjellaren i Valderøy kyrkje.

Det blir leir for konfirmantar frå Vigra, Giske og Godøya på Kjeldsund 22.-24. september. For Valderøya blir det leir 15.-17. september på Brusdalsheimen.

Vi er avhengige av at vi får med nok foreldre for at desse leirane skal bli gjennomførte.

Konfirmasjonsavgifta er kr 1500,-.

Geir Sakseid har ansvaret for konfirmantar frå Giske, Godøya og Vigra.

André Sjåvåg har ansvar for konfirmantar frå Valderøya.

Med håp om ei fin konfirmasjonstid!

Om du ikkje har meldt deg på enda, så er det fortsatt mulig. Bruk linken med Påmelding under.