Konfirmasjon

Konfirmasjonstida er ei tid for refleksjon og oppleving. I løpet av konfirmasjonstida får ungdommane vite meir om seg sjølve, kristendommen og Gud, og om kva trua kan bety i kvardagen.

Vi inviterer til informasjonsmøter for konfirmantar med føresette i kyrkjene våre:

Giske kyrkje onsdag 6. juni kl. 18.00

Valderøy kyrkje onsdag 6. juni kl. 20.00

Vigra kyrkje onsdag 6. juni kl. 20.00

Godøy bedehuskapell torsdag 7. juni kl. 19.15 (merk tida!)

Presentasjonsgudstenester:

Giske kykje søndag 2. september kl. 11.00

Godøy bedehuskapell søndag 2. september kl. 14.00

Valderøy kyrkje søndag 9. september kl. 11.00

Vigra kyrkje søndag 9. september kl. 11.00

Konfirmasjon 2019:

Vigra kyrkje - 27. og 28. april

Valderøy kyrkje - 4. og 5. mai

Giske kyrkje - 5. mai

Godøy bedehuskapell - 12.

mai

Oppstart av undervisning:

Vi startar tidleg i september. Tidene blir sendt ut når vi får samla inn påmeldingane, men all undervisning skjer tidleg på ettermiddagen, rett etter skuletid.

Konfirmantleir:

For konfirmantar frå Valderøya blir det leir på Brusdalsheimen i forkant av presentasjonsgudstenesta, frå 7. til 9. september.

For konfirmantar frå Vigra, Giske og Godøya blir det leir på Kjeldsund 28. til 30. september.

Det er heilt avgjerande at vi får med nok foreldre for at desse leirane skal bli gjennomførte.

Konfirmasjonsavgifta er kr 1500,-.

Med håp om ei fin konfirmasjonstid!