Nytt telefonnummer

Me minner om at me i fjor haust fekk nytt telefonnummer: 400 03 316

Nasjonale smitteverntiltak frå 18.1.2021

Smittevernet etter 18.1. medfører følgjande, kort oppsummert: Kyrkjekontoret er stengt for besøk. Ring oss på 400 03 316 eller ta kontakt via e-post: post.oygarden@kyrkja.no I gravferder kan ein vere 50 deltakarar. Me informerer nærare om gudstenester (maksimalt 10 deltakarar) framover. I minnesamvær i våre lokale kan ein vere 10 deltakarar. Det er høve til dåp og vigsel med maksimalt 10 deltakarar; - ta kontakt med oss om dette. Ta også kontakt om du treng å snakke med prest eller diakon. Informasjon om gudstenester og digitale opplegg vert annonsert når dei er planlagt og førebudd.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig

Åpningstider resepsjon:
Måndag - fredag kl. 10-14
Stengt for besøkjande i veke 1 og 2

Telefon: 400 03 316
post.oygarden@kyrkja.no

Øygarden kyrkjekontor
Tytebærbrekko 2
5353 Straume

Vi har kontor i andre
etasje på Temahuset.