Nytt telefonnummer: 400 03 316

400 03 316 er det nye nummeret til Øygarden kyrkjekontor sitt sentralbord. Dette nummeret er kun tilgjengeleg kl. 10.00-14.00 måndag-fredag.

Gudstenester, gravferder og vigslar OPPDATERT INFORMASJON 24.9.

Gudstenester, gravferder og vigslar vert gjennomført innanfor gjeldande ordningar for smittevern og eigne smittevernrettleiarar. Frå og med torsdag 24. september kl. 18.00 har Øygarden kommune bestemt at maksimalt 50 personar kan delta på eit offentleg arrangement. Dette omfattar all verksemd i Den norske kyrkja lokalt. Sjå informasjon om dette lenger nede på denne sida, når det gjeld kommande gudstenester.

Covid-19: Ta kontakt om du har spørsmål som vår nettside ikkje gir svar på

Ta kontakt om du har spørsmål, lurer på noko, eller du ønskjer å snakke med prest eller diakon. Øygarden kyrkjelege fellesråd følgjer Regjeringa og lokal smittevernmyndigheit sine råd og pålegg. Du finn meir informasjon på vår nettside. Kyrkjekontoret er no ope for besøkande og du når oss på tlf. 400 03 316 eller ved å sende mail til post.oygarden@kyrkja.no Ekspedisjonstida er måndag-fredag kl. 10-14.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Åpningstider resepsjon:
Måndag - fredag kl. 10-14

Telefon: 400 03 316
post.oygarden@kyrkja.no

Øygarden kyrkjekontor
Tytebærbrekko 2
5353 Straume

Vi har kontor i andre
etasje på Temahuset.

Bankkonto: 1506.35.46515

Organisasjonsnummer: 976 995 430