Nytt telefonnummer: 400 03 316

Sentralbordet er tilgjengeleg kl. 10.00-14.00 måndag-fredag.

Gudstenester, gravferder og vigslar

Gudstenester, gravferder og vigslar vert gjennomført innanfor gjeldande ordningar for smittevern og eigne smittevernrettleiarar. 200 personar kan delta på offentlege arrangement.

Covid-19: Ta kontakt om du har spørsmål som vår nettside ikkje gir svar på

Ta kontakt om du har spørsmål, lurer på noko, eller du ønskjer å snakke med prest eller diakon. Øygarden kyrkjelege fellesråd følgjer Regjeringa og lokal smittevernmyndigheit sine råd og pålegg. Du finn meir informasjon på vår nettside. Kyrkjekontoret er no ope for besøkande og du når oss på tlf. 400 03 316 eller ved å sende mail til post.oygarden@kyrkja.no Ekspedisjonstida er måndag-fredag kl. 10-14.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Åpningstider resepsjon:
Måndag - fredag kl. 10-14

Telefon: 400 03 316
post.oygarden@kyrkja.no

Øygarden kyrkjekontor
Tytebærbrekko 2
5353 Straume

Vi har kontor i andre
etasje på Temahuset.

Bankkonto: 1506.35.46515

Organisasjonsnummer: 976 995 430