Ein kan ikkje krysse kommunegrenser for å delta på arrangement, bortsett frå i gravferd.

Dette er viktig: Det er ikkje høve til å krysse kommunegrenser for å delta på eit arrangement. Dette gjeld også gudstenester, dåp og vigsel. For dåp og vigsel vert det gitt særskilt informasjon i samtalen med brudepar og dåpsforeldre. Ved gravferd kan ein delta om ein bur i ein annan kommune.

Nasjonale smitteverntiltak frå og med 23.2.2021

Smittevernet frå og med 23.2. medfører følgjande, kort oppsummert: Kyrkjekontoret er stengt for besøk. Ring oss på 400 03 316 eller ta kontakt via e-post: post.oygarden@kyrkja.no I gudstenester og gravferder kan ein vere 100 deltakarar. Ein vert tilvist sete. I ein artikkel under informerer me om talet på FAKTISKE SETEPLASSAR i kyrkjene våre. Den faktiske plassen kan vere mindre enn 100. Det er fordi det fortsatt er KRAV TIL AVSTAND, minst 1 meter og 2 meter ved allsong for personar som ikkje tilhøyrer same husstand. Minnesamvær i våre lokale vert rekna som privat arrangement etter nasjonale ordningar og ein kan vere maksimalt 10 deltakarar.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig

Åpningstider resepsjon:
Måndag - fredag kl. 10-14
Kontoret er stengt for besøk,
men vi er tigjengeleg på
Telefon: 400 03 316
post.oygarden@kyrkja.no

Øygarden kyrkjekontor
Tytebærbrekko 2
5353 Straume

Vi har kontor i andre