NaMU: Informasjonsmøte

10. juni 18:00 vert det skipa til eit informasjonsmøte i Hamre kyrkje der det vil bli presentasjon av metodeverktyet NaMU, samt resultatet av undersøkinga kyrkjelyden har teke del i. Ope møte - hjarteleg velkomen!

COVID-19

Nokre arrangement og tiltak er inntil vidare, og so lenge det er naudsynt, avlyst i lys av den situasjonen landet vårt og verda står i. Me føl nasjonale påbod, reguleringar og framlegg frå styresmakter og Den norske kyrkja sentralt, og gjennomfører det som innanfor denne ramma er mogleg. Det er per no opna for gudstenester og kyrkjelege handlingar inntil 50 personar. I tillegg er det ei rekkje andre kyrkjelege digitale tilbod frå både lokalt og sentralt hald som ein kan nytta seg av.

Kontaktinformasjon for Hamre sokn

Postadresse:
Lonevågen 5
5282 LONEVÅG

Besøksadresse:
Hamrenesvegen 761/763
5281 VALESTRANDSFOSSEN

E-post: kyrkje@osteroy.kommune.no

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"