Speidar

Likar du å vere ute? Turar i skog og mark, flammande bål, kanopadling, skattejakt, lære noko nytt, klatre i høge tårn, bygge store ting, leik og moro? Speiding gjev opplevingar for livet. Bli speidar du også!Som speidar får du mange nye vener, drar på møter, turar og leirar, og har det morosamt saman. Du vil få prøva nye ting, verte utfordra til å ta ansvar, lære å samarbeide og få opplevingar for livet. Skuleåret 2018/2019 tek speidergruppa imot fyrste- og andreklassingar.

KFUK-KFUM-speidarane er ein av Noregs største kristne barne- og ungdomsorganisasjonar med 11.000 medlemmer delt på 250 grupper over heile landet.

1. og 2. klassingar vert kalla oppdagarar. Programmet er særleg grunnleggjande. Aktiviteten er konkret og barna skal se resultater raskt. Programmet er lagt opp med mål om at det skal vere mogleg å halda oppdagarens nyfikenheit og fokus oppe.

Oppdagaren skal gjennom programmet få eit fyrste møte med dei basiskunnskaper ein treng i speidaren. Det er ikkje krav om at ein må kunna klare alt, men ein skal ha ei oppleving, fått røynsle og kjenna til det.

Me møtast i Borgstova, annakvar måndag. Hausten 2018 startar me opp 20. august. For meir informasjon sjå terminliste.

Kontaktinformasjon for Hamre sokn

Postadresse:
Lonevågen 5
5282 LONEVÅG

Besøksadresse:
Hamrenesvegen 761/763
5281 VALESTRANDSFOSSEN

E-post: kyrkje@osteroy.kommune.no

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings for this website / Location -> "Allow"