Konfirmasjonsdagen 2019

Til:7.5.2019 - kl.16.00

Sted:Gamle museet, Dronningens gate 4, Oslo

Arrangør:Kirkerådet

I 2004 var trosopplæringsreformen i sin spede begynnelse. I år blir reformen konfirmant. Det markeres med Konfirmasjonsdagen 2019 - en dagskonferanse om konfirmanttida i Den norske kirke.

Til festen kommer blant annet Erling Birkedal (MF - vitenskapelig høyskole), som på oppdrag fra Kirkerådet har undersøkt hva ungdom bryr seg om i dag. Helene Horsfjord (IKO/KA) forteller fra sin forskning på den norske delen av den internasjonale konfirmantundersøkelsen. Elisabeth Tveito Johnsen (Teologisk fakultet, UiO) analyserer konfirmantbøker og Ann Christin Nicolaysen (Fredrikstad domkirke) og Kåre Rånes (Skrifthuset) forteller fra utviklingen av en app for tilrettelagt konfirmantundervisning. Ikke minst stiller vi spørsmålet om 'the Big Why': Hvorfor driver vi med konfirmasjon? Fullt program kommer snart.

Målgruppa for konferansen er alle som jobber med konfirmanter i Den norske kirke; kateketer, prester, ungdomsarbeidere, diakoner, kirkemusikere, frivillige og andre.

Prisen for konferansen er kr 350, som inkluderer lunsj. Konferansen avholdes i Gamle Museet, bygningen som frem til 2012 huset Astrup Fearnley-museet, i Dronningens gate 4, 7 minutters gange fra Oslo S.

Velkommen til sentrum av Oslo for en strålende konfirmasjonsdag!

Påmelding via CheckIn