Godhetsfestivalen

«Små ting gjort i kjærleik kan forandre verda» er slagordet til Godhetsbevegelsen over heile Norge. I 31.mai -2. juni er det for tredje gong klart for «Godhet Fjell».

Godhetsfestivalen handlar om menneske og kyrkjelydar i Norge som bestemmer seg for å gjere Guds godleik tilgjengeleg gjennom praktisk godleik.

Folk som over hele landet hjelp menneske som står utanfor kyrkjelydane med kvardagslege oppgåver. Det kan handle om å vaske ein bil, klippe ein plen, rydde ein garasje, hengje opp ei lampe eller hjelpe til med enkle maleoppdrag; utan å skulle ha noko tilbake.

I 2016 går Godhet Fjell av stabelen 31.mai -2. juni. Her i Fjell er Godhetsfestivalen eit samarbeid mellom Metso (Metodistkyrkja på Sotra), Brattholmen bedehus, Tremorkirken og Den norske kyrkja.

Kontaktinformasjon for Ungdommen i Fjell, Foldnes og Landro sokn

Besøk oss på Temahuset!