Språkkafé

Velkomen til Språkkafeen i Os! Språktrening, internasjonal møteplass, mat og prat.

I Tunet kyrkje- og kultursenter, Øyro 49 i Os stenrum, torsdager kl. 17.30-19.30

Datoar for hausten er:
7. desember

På språkkafeen er det er eit pulserande, myldrande fellesskap av kulturar og språk, latter og nye venskap. Dei som kjem er i alle aldrar. Nokon kan norsk bra, og andre har akkurat starta prosessen med å lære det norske språket. For nokon er den sosiale fellesskapen det viktigaste.

Vi vil dette semesteret blant anna ta i bruk det nye språkspelet "New amigo", og elles ha opplegg for barn og vaksne.

Språkkaffeen er eit samarbeid mellom Norsk Folkehjelp, Os frivilligsentral, Sanitetsforeningea, Os kyrkjelyd og flyktningetenesta i kommunen.

Kontaktinformasjon for Os kyrkjelege fellesråd

Kyrkjekontoret ligg i Kyrkjetunet i Os sentrum.

Besøksadresse:

Øyro 49, 5200 Os